Om den här bloggen

Vem fan?
Dök in i nätvärlden innan Eldkvarn brann och har mer eller mindre bloggat sedan slutet av förra århundradet. Började i DeadJournal, sedan övergick jag till LiveJournal där jag fanbloggade, skrev fanfic och gjorde en hel del fanart i många år (och fortfarande, om än sporadiskt) men det är knappast worksafe, så den adressen tänker jag inte tala om.

Har bitterbloggat på blogg.se under samma namn som här (www.andraupplagan.blogg.se) om försäkringskassan, bostadsförmedlingen och andra saker jag velat spy galla över. Jag vill inte spy lika mycket galla längre (inte för att jag inte är arg, men man blir ju trött också).

Ledord för bloggen: böcker, film, radio, anime och manga, feminism,  kroppspositivism, tatueringar och annan kroppskonst, katter, böcker, virkning med mera.

Så här ser min bokhylla ut, i alla fall något åt det hållet, fast med mycket fler böcker och i hyllor, inte i högar (i alla fall inte överallt). Här är bara böcker jag läst (i många fall mer än en gång) och gillat:

bokar

Dagtid är jag egenanställd som det så vackert heter. Det vill säga att jag sitter på min kammare och översätter, språkkollar, redigerar, redaktörar, korrläser och undertextar. Lite allt möjligt inom språk och skrivande. Under lång tid var jag redaktör på ett medelstort tidningsförlag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s